Për ne
ART Construction NGA VIZIONI NË REALITET Art Construction është kompani e specializuar në ndërtimin e hapësirave banuese dhe afariste. Kompania jonë është themeluar në vitin 2011 në Prishtinë dhe deri më tani ka realizuar një numër të konsiderueshëm të projekteve ndërtimore.

Art Construction është kompani e specializuar në ndërtimin e hapësirave banuese dhe afariste. Kompania jonë është themeluar në vitin 2011 në Prishtinë dhe deri më tani ka realizuar një numër të konsiderueshëm të projekteve ndërtimore.

Pse të na zgjedhni NE

Projektet tona janë vlerësuar me çmimin fitues “Residential poject of the year”, në panairin e ndërtimit dhe patundshmërisë, të organizuar nga Relax, në muajin mars të vitit 2012, në Prishtinë

Misioni Ynë

Si kompani ndërtimore profesionale, ne fokusohemi në inovacion dhe ruajtjen e kualitetit duke u kujdesur që projektet ti përfundojmë në kohën e paraparë. Për ne, vlera e projektit nuk përcakton kriteret e ndërtimit.

Cka bëjmë NE

Duke ndjekur standardet evropiane, synojmë që projektet tona ndërtimore të përfundojnë me kohë dhe të përmbushin kërkesat e klientëve tanë. Ne udhëhiqemi nga parimi i korrektësisë dhe profesionalizmit.

Projekte

Njesi banesore, afariste dhe shtëpi

m2 të planifikuara dhe realizuara

m2 Sipërfaqe e gjelbruar

NGA VIZIONI NË REALITET

Art Construction është kompani e specializuar në ndërtimin e hapësirave banuese dhe afariste. Kompania jonë është themeluar në vitin 2011 në Prishtinë dhe deri më tani ka realizuar një numër të konsiderueshëm të projekteve ndërtimore.

Tiparet kyçe që e dallojnë punën tonë janë profesionalizmi, përkushtimi dhe korrektësia e dëshmuar ndër vite dhe falë këtyre tipareve ne jemi pozicionuar në treg si alternativa e parë e klientëve që dëshirojnë ambiente të këndshme me planifikim, dizajn dhe ndërtimin e klasit të parë.

Me profesionalizmin tonë, ne i tejkalojmë pritshmëritë tuaja!